El Centre Juniors l’Alcúdia guanya el festival de la cançó de la Vicaria VII

El Centre Santa Catalina va acollir a Alzira una nova edició de l’esdeveniment en el qual van participar més de 250 xiquets, adolescents i joves.

 

El Centre Juniors l’Alcúdia es va alçar amb la victòria en el Festival de la Cançó de la Vicaria VII, que es va celebrar dissabte passat 13 d’abril a Alzira i al qual van assistir al voltant de 250 xiquets, adolescents i joves. El segon lloc va ser per al Centre Santa Catalina d’Alzira, mentre que el Centre El Carme de Sueca va obtindre la tercera posició.

L’esdeveniment, al qual van assistir els Centres de l’Encarnació, Almussafes, Sant Pere, Jovades, l’Alcúdia, El Carme i Santa Catalina, va començar pel matí amb unes activitats preparades per a tots els temps. I va continuar amb un festival protagonitzat per Buster Moon i Nana, protagonistes de ‘CANTA!’. Els Centres van interpretar cançons basades en el lema de la campanya diocesana d’aquest curs, “Amb lleialtat i alegria”, la qual cosa els va permetre reflexionar sobre les actituds i comportaments dels xiquets així com adonar-se que cal saber prendre les decisions amb maduresa i responsabilitat i no basant-se en la pressió social.

Església de Santa Catalina plena de xiquets.

El moment més important arribe abans del menjar, després de finalitzar els jocs, quan els assistents van celebrar una Eucaristia en la Parròquia Santa Catalina d’Alzira presidida pel Consiliari de la Vicaria , Ramón Hurtado. Al costat d’ell, va concelebrar el Consiliari Jose Alfredo Suárez.

 

 

 

Els dos delegats de la Vicaria, Julen Bosch (Zona Ribera de la Tarongina) i Yasmina Crespo (Zona Ribera del Xuquer), consideren que el balanç del festival és molt positiu i estan contents amb la resposta dels Centres en les activitats organitzades.