Juniors M.D. ja forma part de la Plataforma d’Organitzacions de la Infància de la Comunitat Valenciana

La passada setmana, Juniors Moviment Diocesà, representat pel President Diocesà, va participar en l’Assemblea General de la Plataforma d’Organitzacions de la Infància de la Comunitat Valenciana (POI CV). L’objectiu dins l’Assemblea va ser presentar la sol·licitud d’admissió a la plataforma, sol·licitud que es va acordar realitzar la passada Assemblea General de Juniors M.D. de febrer, cel·lebrada de forma online. La solicitud va quedar aprovada per la unanimitat dels vots emesos en l’Assemblea de la POI CV.

La POI CV és una plataforma d’entitats sense ànim de lucre que s’encarrega de defendre, protegir i promocionar els Drets de la Infància en la Comunitat Valenciana conforme a la Convenció sobre els Drets del Xiquet de les Nacions Unides.

La plataforma es dedica a marcar línies de treball, ajuda a les entitats membre i a l’Administració Regional en matèria d’Infància, fa seguiment de les situacions de vulneració dels drets de la infància, participa en fires, jornades, etc.

Amb valors com el de la igualtat, la cooperació, el compromís o la sensibilitat davant els esdeveniments que més vulneren sobre els drets dels xiquets; la POI CV és un espai en el qual Juniors, com a moviment que treballa amb la Infància, té molt a dir. Juniors M.D. està format per  vora 11.500 xiquets de les províncies de València i Alacant i com a associació, té una forta responsabilitat cap a la infància i per tant, pot aportar un nou escenari d’actuació per a la plataforma.

Des de Juniors M.D. desitgem que la nostra participació en la POI CV siga fructífera i duradora.