“Viu amb ells”, la nova Campanya Juniors per al curs 2021-2022

El passat dissabte 12 de juny al Saló d’actes del Seminari Major de Moncada va tenir lloc la presentació de la Campanya d’Animació i Formació per al curs 2021-2022, a més de la presentació del Manual d’Espiritualitat Juniors i fer entrega del Premi Sant Maure 2020.

Sota el lema “Viu amb ells”, el Moviment encara el tercer curs del Projecte Sinõdus, que, després d’haver passat pel “Camina amb mi” i “Queda’t amb nosaltres” proposa que és moment d’eixir de portes enfora i mostrar des de la senzillesa l’amor de Déu en les nostres vides, compartir-lo amb aquells que encara no el coneixen. Es convida a tots els Educadors, xiquets i xiquetes, adolescents, joves i famílies a anunciar l’Evangeli i ser testimoni de l’amor de Déu en el nostre dia a dia. La campanya suposa una ferramenta pedagògica a l’abast de tots els Centres Juniors on trobaran materials de referència, activitats…

També s’aprofità la jornada per a presentar el Manual d’Espiritualitat Juniors, una ferramenta que pretén mostrar els fonaments dels Trets d’Identitat propis de l’Espiritualitat Juniors i on trobarem un suport a l’hora de plantejar les nostres activitats en el creixement personal en la Fe. Es va fer entrega de dos exemplars físics als Centres que van acudir a la Jornada i està disponible per a tots a la nostra web.

Per últim, es va fer entrega a Don Virgilio González del Premi Sant Maure. Virgilio, ha sigut el nostre Consiliari Diocesà durant vuit anys i, prèviament, el nostre President durant dos triennis, a més d’haver sigut Educador en el seu Centre. Ara, continua treballant per la joventut braç a braç amb el Moviment al capdavant de la Delegació Diocesana d’Infància i Joventut. Amb l’entrega del Premi es va mostrar agraït i va remarcar que entenia que el guardó no era per a ell com a persona sinó a totes les coses aconseguides al llarg de la seua història al Moviment.

En general, la jornada va marcar la direcció en què caminarem el curs vinent, marcant objectius nous, noves línies d’acció i recordant que des del Moviment es posen a disposició dels Centres diversos materials i ferramentes per a poder programar activitats amb un contingut profund en el camí de la Fe.

Sempre Units!